Интервью

Loredana Anton

Voi reprezenta Moldova in India

22 февраля 2016

Журналист: Cristina Evtodii

Loredana Anton este o tânără visătoare, care prin ambiţie şi perseverenţă îşi transformă visele în realitate! Este studentă la Facultatea de Drept şi are un job care îi permite să combine creativitatea şi frumuseţea prin modeling. Curând, Loredana va participa într-un concurs de frumuseţe de amploare, acolo unde va reprezenta Republica Moldova. Despre această provocare urmează să citiţi în interviul de mai jos. Наши партнеры: https://cadourionline.md/sub/kupit-otkrytki-na-14-fevralya-v-kishineve/

Cum s-a întâmplat să afli şi aplici la concursul internaţional de frumuseţe?

Mi s-a oferit şansa de a reprezenta Republica Moldova la concursul Supermodel International 2016. Această ofertă mi-a fost prezentată de către directorul agenţiei în care activez “Beauty of Moldova” şi ulterior am fost selectată de către preşedintele” World Beauty Congress”, Zamir Huseynov.

Ce reprezintă “Supermodel International 2016”?

Este un concurs internaţional la care participă modele din mai multe ţări, în cadrul căruia se organizează prezentări de modă şi sesiuni foto. Va avea loc în perioada 11-24 martie 2016, în Delhi, India.

Eşti la prima experienţă de a pleca la un concurs de frumuseţe internaţional?

Mi-am reprezentat ţara şi în 2013 la concursul internaţional “Miss Tourism World”, care s-a desfăşurat în Malabo, Guineea Ecuatorială.

De cât timp faci modeling şi de ce ai ales anume acest domeniu, pentru că nu e uşor să fii tot timpul frumoasă.

Fac modeling de 4 ani. Probabil visul de a ajunge în faţa reflectoarelor îl datorez mamei mele, care a fost actriţă şi m-a crescut în spiritul scenei! Acest domeniu cere multă muncă şi o atenţie deosebită faţă de aspectul fizic, asupra caruia eu lucrez zilnic, dar susţin ideea că o femeie trebuie să se menţină frumoasă indiferent de domeniul în care activează!

Ai un mentor în modeling? Cine e şi cum te ajută?

Mentorul meu în modeling este directorul agenţiei “Beauty of Moldova”, Anastasia Gavrilovich, care m-a descoperit şi în toată această perioadă m-a instruit şi susţinut mult.

Vei colabora cu designeri, stilişti autohtoni?

Colaborez cu stilista Cristina Popovici, în marea finală voi purta o rochie marca O’Blanc, dar sunt deschisă şi pentru colaborarea cu alţi designeri autohtoni. Consider ca aceasta este o oportunitate de a promova brandurile autohtone pe piaţa internaţională.

Cine vine cu tine în echipa de susţinere?

Sunt susţinută de familie, prieteni şi agenţia în care activez.

Care este atitudinea ta faţă de caritate într-un concurs de frumuseţe?

Pentru mine caritatea este un gest care demonstează umanitatea! Consider că oamenii trebuie să fie mai buni, mai receptivi la nevoile celor din jur şi să nu rateze ocazia de a aduce un strop de fericire şi speranţă! Concursurile de frumuseţe, fiind intens mediatizate sunt o modalitate perfectă de a atrage atenţia asupra unor probleme globale.

Care sunt aşteptările tale sau scopurile definite pentru concursul din India?

India, fiind un centru al spiritualităţii şi culturii mondiale, prin culorile şi aromele sale te încarcă cu energie şi îţi oferă echilibru sufletesc. Eu imi doresc să trăiesc experienţe noi, să cunosc oameni interesanţi şi să vizitez locuri inedite. Prin intermediul acestui concurs vreau să promovez imaginea Republicii Moldova, să evoluez ca şi model şi să mă dezvolt. Sunt o fire luptătoare, deci e firesc că îmi doresc coroniţa.

Noi îţi dorim succes şi putere!

Mulţumesc…

Foto: Arhiva personală

Ключевые слова: Loredana Anton