События

„Zaxi Roof Restaurant” - o noua filosofie a restaurantelor de lux

10 февраля 2016

În cotidianul tumultos mereu ești în căutarea unui refugiu unde să te relaxezi, să guști dintr-un meniu care să îți răsfețe simțurile și să te delectezi cu ritmuri de muzică live. Le ai pe toate all inclusive la restaurantul „Zaxi” din cadrul Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău. Urmând mottoul „Fine & Finest”, localul a devenit deja un nume select în rândul iubitorilor de a petrece timpul într-un mod exclusivist.

Situat la etajul opt al edificiului, acesta îți oferă o panoramă a capitalei absolut superbă pe care o poți admira servind un vin bun sau să guști din varietatea meniului pregătit de bucătari șefi cu renume internațional.

Contemporary and Global Chic, un design atent studiat și bine gândit din punct de vedere estetic, de către designerii Levent Tumer și Durul Onaran, fondatorii companiei turcești Tumer-Onaran Interior Architect,pune amprenta unui nou nivel al deservirii impecabile într-o atmosferă a muzicii asian lounge. Apariția conceptul de open space, dar și al modului de viață contemporan, te face să-ți petreci o bună parte a timpului din plăcere cu persoanele dragi la discuții romantice sau de business. 

Bucătăria asian fusion, o combinație delicoasă a bucatelor cu specific asiatic, este minuțios pregătită de unul dintre cei mai buni maieștri, bucătarul chef, Sugath Dammika,venit tocmai din Sri Lanka. Rulouri de sushi, sashimi sau poate o porție de chateaubriand servită cu un vin roșu de calitate, o salată de mango și sparanghel, moderat condimentată în unt glazurat, sau poate desertul Baked Alaska în cogniac și înghețată? Cu siguranță ți-am debusolat papilele cu aceste denumiri pe care te invităm să le guști și să le apreciezi aromele la justa valoare. Dacă tot ai ajuns la Zaxi nu refuza să îți răsfeți calitățile de somelier gustând cele mai fine vinuri, unul dintre acestea fiind El Emperador Cabernet Camene din Chile.

Localul este dotat cu separeuri pentru întâlniri discrete, bar pentru cei cu spirit tânăr, dar și mese pentru companii numeroase de prieteni.

„Zaxi” combină perfect deservirea de înaltă clasă, cu delicii selecte și o atmosferă care îți transmite o stare de spirit echivalentă cu cea a unor senzații noi, de nedescris.

Lumini discrete, atmosferă de chillout, culori care temperează zbuciumul de după serviciu îți sunt aliații tăi pentru clipe cu adevărat prețioase petrecute la „Zaxi”.

Conceptul restaurantului e un discurs ce transpune în realitate filosofia unui restaurant de lux special conceput pentru cei care apreciază adevărate valori gastronomice. Ba mai mult, cu ocazia Sf. Valentin ai oferte speciale pentru a petrece alături de jumătatea ta în unul dintre cele mai romantice și de top localuri din capitală, evident, la „Zaxi”.

Restaurantul dispune și de o belvedere de une poți urmări viața urbană de la înălțime.

Vino să simți pulsul timpului petrecut într-o atmosferă exclusivistă alături de oamenii tăi dragi.

Ключевые слова: Zaxi Roof Restaurant