Augustina Şiman

Augustina Şiman

Filme

The Fountain (2006), Mr. Nobody (2009) şi Atonement (2007)

Ascultă muzică

Variată… în dependenţă de starea de spirit, de la muzică orchestrală pînă la trap… Totuşi adesea se aude în maşină dimineaţa, în timp ce sunt în ambuteiaj, Ben Howard, Rebecca Ferguson, Emeli Sande şi Kings of Leon.

Sport

Alergat pe tocuri în pauza de masă prin Chişinăul aglomerat ca să îmi bifez toţi itemii din agendă şi ca să-mi materializez toate visurile din buzunare. Ah, da! Mai alerg şi pe bandă rulandă acasă, după serviciu, cel puţin pentru a-mi asigura un somn strîns, fiindcă nu îmi ajunge timp de nesomn, nu beau cafea şi nu îmi permite orarul zilei să fiu obosită.

Citeşte

Cel puţin o dată în lună o carte din literatură artistică, îi pare esenţial şi vital să mai revină uneori către Gabriel Garcia Marquez, Mircea Eliade, Elif Shafak şi alţii. Citeşte pentru a găsi răspunsuri şi cu puţin noroc – mai multe întrebări.

Preferinţe politice

Îmi pătrez degetul pe pulsul schimbărilor politice din ţară dar evit să îmi afişez părerea. Pasiune pronunţată pentru studierea realităţilor geopolitice din cadrul Uniunii Europene.

TV

Pe măsura evoluţiei presei şi a televiziunii on-line devine tot mai mult un simplu element de decor al camerei.

Convingeri religioase

„Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mîndrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mînie, nu se gîndeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată.” – Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 13 Наши партнеры: https://cadourionline.md/sub/nedorogie-bukety-v-moldove/

15 января 2016

Let’s stay friends

Let’s stay friends

17 ноября 2015

Acasa

15 мая 2015

Post-Scriptum